Станимир и Тина са едни от победителите във втория сезон на любовното риалити

...
Станимир и Тина са едни от победителите във втория сезон на любовното риалити
Коментари Харесай

Тина от Един за друг: Качих почти 40 кг по време на бременността, девет дни след раждането бях 20 кг надолу

Станимир и Тина са едни от победителите във втория сезон на любовното риалити " Един за различен ", откакто младата двойка вдигна пищна женитба, последва и раждането на първата им рожба. 

Тина роди момиченце, което младите родители кръстиха Ивая, през днешния ден майката реши да отдели от времето си и отговаряше на въпросите на почитатели в Instagram профила си, видя Blagoevgrad24.bg .

Разбира се, че доминираха въпроси по отношение на раждането и развъждането на новия член на фамилията. На въпросът " Кърмиш ли? ", Тина отговоря позитивно и споделя, че се надява да има кърма най-малко до 6 месец от раждането.

На въпросът, дали двамата влюбени желаят и второ дете, майка признава, че преди са желали, само че макар че Ивая е спокойно бебе след раждането са почнали да се замислят и към момента считат, че е рано да се замислят за второ дете. 

Относно свалянето на непотребните след бременността килограми, Тина споделя, че не оправя в това начинание към момента. 

" Качих съвсем 40кг. и не знам какво се случи, нещата излязоха от надзор. Толкова ми се подуха краката, че носих два номера по-големи обувки. Девет дни след раждането бях 20 кг. надолу и от този момент не съвсем не съм мръднала изключително ", споделя тя, като прибавя, че е почнала да прави упражнение у дома.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР